+31(0) 40 244 11 22
9.4

De voordelen van het bruidswerk uit handen geven

  • Een bruiloft organiseren is veel werk. Door de bloemendecoratie en passend bruidsboeket uit handen te geven, ontzorgt dit
  • We verzorgen de bloemen en bruidsboeketten op de door jou aangestelde locatie
  • We hebben een breed assortiment aan mogelijkheden met bloemen voor je bruiloft
  • Er wordt tijd gemaakt in alle rust de wensen door te nemen en daarmee de bloemen en bruidsboeketten af te stemmen op de door jullie gewenste stijl.
Advies op locatie nodig?

Niks persoonlijkers dan een bruiloft!

Wij kleden regelmatig bruiloften aan met bloemen, bruidsboeketten en (bloem)decoraties. Iedere bruiloft is echter anders, dus is het noodzakelijk om jullie wensen goed in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken. Je bent zes dagen in de week van harte welkom bij ons in de showroom. Onder het genot van een kop koffie of thee nemen we uitgebreid de tijd om alles in kaart te brengen. Je mag hiervoor indien gewenst ook een afspraak maken.

Bruidsboeketten, bloemstukken en meer

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van bloemen op een bruiloft. Wij verzorgen bruidsboeketten, corsages, bloemwerken voor in het haar, bloemstukken voor op een auto, bloemdecoraties in de kerk, eetgelegenheid, buitenplaats en feestzaal. Ook is het mogelijk om naast de bloemen, planten in zetten op de locatie om die sfeer neer te zetten, die je in het hoofd hebt. Denk hierbij aan (mediterrane) planten, palmen en laurieren bij de entree of op plekken in de kerk of feestzaal.

planten decoratie

Beleef het zelf!

Je bent altijd welkom bij ons in de showroom van dinsdag tot en met zaterdag! Of maak een afspraak zodat we de tijd hebben om al jullie wensen door te nemen.

Kom eens langs in de showroom
Marleen Janssen
aanvraag

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.