+31(0) 40 244 11 22
9.4

De voordelen van interieurbeplanting

  • Verbeterde luchtkwaliteit: planten verbeteren de luchtkwaliteit binnenshuis door CO2 op te nemen en zuurstof vrij te geven. Bovendien filteren ze schadelijke stoffen zoals formaldehyde en benzeen uit de lucht, waardoor de lucht frisser en gezonder wordt.
  • Stressvermindering: interieurbeplanting draagt bij aan stressvermindering en bevordert een gevoel van welzijn. Het kijken naar groen en de natuurlijke elementen verbetert de algehele gemoedstoestand.

  • Verbeterde concentratie en productiviteit: studies hebben aangetoond dat planten op de werkplek de concentratie en productiviteit verhogen. Ze helpen ook om vermoeidheid te verminderen, wat leidt tot een betere focus en prestaties.

onderhoud uitbesteden
  • Geluidsabsorptie: Planten absorberen en dempen geluidsgolven, waardoor ze bijdragen aan een stillere en meer comfortabele binnenomgeving.

  • Regeling van de luchtvochtigheid: Planten reguleren de luchtvochtigheid in een ruimte door waterdamp af te geven. Dit helpt om een comfortabelere en gezondere binnenomgeving te creëren, vooral in ruimtes met airconditioning.

  • Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Het gebruik van planten als interieurdecoratie is een milieuvriendelijke keuze. Het helpt de CO2-voetafdruk te verminderen en draagt bij aan een groenere leefomgeving.

bekijk onze plantenwanden

Interieurbeplanting voor particulieren en bedrijven

De Klerk richt ieder jaar met heel veel passie en expertise o.a. hotels, kantoren en restaurants in met interieurbeplanting. Naast de zakelijke klanten, bedienen wij ook met veel plezier onze particuliere klant. Wij werken met een prachtig mooi levend product, wat een persoonlijke aanpak vereist.

Onze zakelijke klant bezoeken wij daarom altijd op locatie om het juiste advies op maat te maken. Onze particuliere klant komt gewoonlijk bij ons in de showroom om daar geïnspireerd te raken en geadviseerd te worden.

bekijk onze kantoorplanten

Beleef het zelf in onze showroom

De showroom is open voor onze zakelijke en particulieren klanten. Werken met groen vraagt om advies op maat en wij nodigen je uit om langs te komen en een kijkje te nemen in onze showroom.

maak een afspraak
Marleen Janssen
bezoek op locatie

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.