+31(0) 40 244 11 22
9.4

een groene wand?

zo doen wij dat!

De voordelen van een groene wand

  • Groene wanden vormen een hoogwaardige decoratie in je omgeving
  • Een groene wand is de oplossing om in geval van ruimtegebrek toch groen binnen te halen
  • Groene wanden hebben een gunstig effect op het binnenklimaat
  • Groene wanden creëren een demping geluid van het geluid
luchtzuiverende kantoorplanten

De groene wand als bron van gezondheid

Wanneer er in de woon- of werkruimte weinig plaats is voor interieurbeplanting is een groene wand dé oplossing! Naast de esthetische en praktische voordelen, heeft een groene wand  ook een gunstig effect op het binnenklimaat. Akoestisch gezien zorgt de groene wand voor demping van het geluid. De planten filteren en vangen fijnstof op en produceren zuurstof in je huis of kantoor. Een ander voordeel van groene wanden is de natuurlijke regeling van de luchtvochtigheid. Uiteindelijk leidt dit alles tot een afname in het ziekteverzuim onder werknemers, zo blijkt uit een Noors onderzoek. Mensen hebben bijvoorbeeld minder last van een droge keel of hoofdpijn en het concentratievermogen wordt bevorderd. Dat allemaal door een groene wand!  

onze top 10 kantoorplanten

Gespecialiseerde plaatsing groene wanden

Wij werken samen met een vaste, gespecialiseerde organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van groene wanden, zowel voor binnen als buiten. Zij realiseren samen met ons een dergelijke aanvraag. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij al een aantal jaren met succes meerdere verticale wanden aanleggen, waar de uitval en het vervangen van planten minimaal is. Tevens zijn zij duurzaam gecertificeerd, wat voor ons eveneens een belangrijk argument is om juist met deze partij samen te werken.

onderhoud uitbesteden?

Beleef het zelf!

In onze showroom hebben wij verschillende groene wanden. Zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van groene wanden? Kom bij ons langs en neem een kijkje in de showroom!

Kom eens langs in de showroom
Gulseren Bos
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.