+31(0) 40 244 11 22
9.4

Wat is een plantenwand?

Een plantenwand, ook wel bekend als een groene wand, is een verticale tuin die bestaat uit verschillende soorten planten die aan de muur zijn bevestigd. Een plantenwand wint snel aan populariteit, zowel in woningen als bij zakelijke ruimten (kantoren, winkels en bedrijven). Het is een unieke toevoeging en heeft naast uitstraling ook vele voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat een plantenwand fijnstof opvangt en zorgt voor een natuurlijke luchtvochtigheid? Daarnaast zorgt het ook voor geluidsdemping. Dit maakt een groene wand dus ideaal voor kantoren.

Bij De Klerk Interieurbeplanting kun je terecht voor verschillende plantenmuren:

Bekijk hieronder een impressie van type plantenwanden bij De Klerk Interieurbeplanting.

De voordelen van een plantenmuur

  • De groene wand geeft direct een bijzonder effect
  • De plantenwand geeft de mogelijkheid om in veel verschillende omgevingen zowel binnen als buiten groen te integreren
  • Een groene muur aan planten heeft direct effect op de gezondheid van de mensen die in die omgeving werken of leven
  • Wanneer je voor een groene wand kiest, kies je voor meer dan alleen een plant
de gezonde voordelen van groen

Kies voor De Klerk Interieurbeplanting

Expertise en Ervaring

De Klerk Interieurbeplanting heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van plantenwanden. Ons team van experts beschikt over de kennis en vaardigheden om de perfecte groene wand voor elke ruimte te creëren, afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de klant.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Elke plantenwand van De Klerk Interieurbeplanting is op maat gemaakt. We werken nauw samen met klanten om een ontwerp te ontwikkelen dat niet alleen voor het oog aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam. Van kleine, eenvoudige wanden tot grote, complexe installaties, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. 

Kwaliteitsplanten en Materialen

De Klerk Interieurbeplanting gebruikt alleen de hoogste kwaliteit planten en materialen. Dit zorgt ervoor dat de plantenwanden niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan en weinig onderhoud vereisen. We selecteren zorgvuldig planten die goed gedijen in de specifieke licht- en klimaatomstandigheden van een ruimte of locatie.

Uitstekende Klantenservice

Klanttevredenheid staat bij De Klerk Interieurbeplanting voorop. We bieden uitgebreide onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat de plantenwanden altijd in topconditie blijven. Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

Meer weten over De Klerk

Onderhoud van plantenwand

Als de juiste manier van verzorging wordt toegepast, is er een jarenlange levensduur van de groene wand mogelijk. De Klerk heeft voor elke wand een aangepast onderhoudsprogramma waardoor de wand in optimale conditie blijft. Van Groningen tot Brussel hebben we onderhoudsmedewerkers die verspreid wonen. Hierdoor kunnen we voordelige onderhoudscontracten aanbieden voor o.a. plantenwanden door heel Nederland en België. 

Meer weten over het onderhoud van een plantenmuur? Klik op onderstaande button.

Onderhoud Groene Plantenwand
Onderhoud plantenmuur

Groene wanden, in alle vormen en soorten mogelijk

Wanneer je het over groene wanden hebt, komen vaak de gigantische wanden als beeld naar voren. Het mooie van een muur aan planten ofwel verticaal groen is dat alles mogelijk is. Het kan in de vorm van een klein schilderijtje, een buitenwand, een moswand of met kunstplanten. Alles is mogelijk en op maat te maken. 

naar groene schilderijen

Beleef het zelf in onze showroom

De showroom is open voor onze zakelijke en particulieren klanten. Werken met groen vraagt om advies op maat en wij nodigen je uit om langs te komen en een kijkje te nemen in onze showroom.

bezoek onze showroom
Meer informatie over plantenwanden?

Interesse in een mooie groene wand? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor een groene wand in jouw woning of bedrijf. Je bent ook van harte welkom om een bezoek te plannen in onze showroom. Tijdens het bezoek aan de showroom voorzien we je van alle informatie. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via de 'Bezoek onze Showroom' pagina.