+31(0) 40 244 11 22
9.4

professionele ontzorging

Kerst leeft bij De Klerk

De periode voor, tijdens en na de kerst is bij De Klerk een bijzondere periode in het jaar. Voor ons is het een manier om onze kundigheid en creativiteit in het groen op het gebied van kerst, echt en kunst, om te zetten naar het ontzorgen en verzorgen.

De bedrijvigheid die deze periode voor ons meebrengt is aanstekelijk. We organiseren korte cursussen voor onze medewerkers om mee te gaan met de trends, en met liefde en zorg de decoratie op te bouwen. Zoals het bij kerst hoort, ontstaat er ook bij De Klerk een samenhorigheid om in een korte periode op diverse plekken je interieur, bedrijfspand of warenhuis om te toveren tot een ware kerstoase. Wat houdt kerst bij De Klerk in:

  • De Klerk verkoopt echte kerstbomen en kunstbomen
  • Je kunt kerstbomen huren en deze laten decoreren
  • Je gehele (bedrijf) interieur laten decoreren
  • Kerststukken opmaken
het hele jaar groen

Decoratie is persoonlijk

Gezien de altijd in beweging blijvende trends en de diverse smaken, zorgen wij ervoor dat we een groot assortiment aan bomen en decoratiemateriaal hebben. We komen graag met je in gesprek welke stijl je voor ogen hebt en hoe je het interieur graag zou willen zien. We kleden je entree, vergaderruimte, huis, lunchroom of receptie volledig aan naar wens.

ook voor onderhoud

Beleef het zelf!

Kom gerust langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op, zodat wij tijdig weten wat de wensen zijn en jouw en je interieur in kerstsfeer kunnen versieren!

Marleen Janssen
vrijblijvende offerte

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.