+31(0) 40 244 11 22
9.4

Beplanting voor particuliere markt

Thuis verdien je het beste van de natuur. Onze interieurplanten brengen rust en schoonheid in je woonruimte. Of je nu een stadsappartement of een ruime villa hebt, onze experts staan klaar om je te adviseren over de meest geschikte planten voor je interieur. Naast het fraaie aanzicht, bieden planten in je woning ook gezondheidsvoordelen. Met oog voor detail en kennis van de nieuwste trends zorgen wij ervoor dat jouw huis de beste groene planten krijgt. Wij geven advies, zorgen voor plaatsing van o.a. plantenwanden en mosschilderijen, maar voeren ook onderhoud uit.

Een gratis adviesgesprek aanvragen? Klik dan op onderstaande button.

Contact opnemen
mosschilderij plaatsen

Beplanting voor de zakelijke markt

Ook voor de zakelijke markt biedt De Klerk Interieurbeplanting maatwerkoplossingen. Onze planten verbeteren de luchtkwaliteit, verhogen de productiviteit en creëren een aangename sfeer voor zowel werknemers als klanten. Van kleine werkplekken tot grote kantoortuinen, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om je bedrijf op te laten bloeien. Wij werken o.a. voor de volgende sectoren:

  • Architecten
  • Zorg
  • ICT
  • Onderwijs
  • Kantoren

Wij verzorgen het plaatsen en onderhoud van beplanting bij o.a. Fontys, Rabobank en Achmea. Benieuwd naar inspiratie? Hieronder vind je enkele foto's van projecten.

Alle projectimpressies
moslogo rabobank de klerk interieurbeplanting

Ons aanbod

Bij De Klerk Interieurbeplanting bieden we een uitgebreid assortiment aan planten en beplantingsoplossingen, zowel voor zakelijke als particuliere ruimtes:

Ontdek hoe we jouw ruimte kunnen transformeren met het beste groen. Bezoek onze showroom of neem contact op voor een adviesgesprek.

Contact
showroom planten de klerk

Waarom kies je De Klerk Interieurbeplanting?

Deskundigheid: Met meer dan 70 jaar ervaring en diepgaande kennis van planten en interieurontwerp, ben je verzekerd van advies en service op hoog niveau.

Maatwerk: Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften en vertalen deze naar een uniek beplantingsplan dat perfect aansluit bij jouw stijl en ruimte, zowel voor de werkruimte als leefomgeving.

Kwaliteit: Bij ons staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. We werken alleen met de beste leveranciers en zorgen ervoor dat onze planten in optimale conditie bij jou worden geplaatst en eventueel onderhouden.

Service: Onze betrokken en persoonlijke benadering maakt het verschil. Van het eerste adviesgesprek tot de nazorg, wij staan voor je klaar.

Meer weten over de Klerk? Klik op onderstaande button.

Over De Klerk

Beleef het zelf in onze showroom

De showroom is open voor onze zakelijke en particulieren klanten. Werken met groen vraagt om advies op maat en wij nodigen je uit om langs te komen en een kijkje te nemen in onze showroom.

Bezoek onze showroom
Marleen Janssen
Gratis adviesgesprek?

Kies voor de expertise van De Klerk Interieurbeplanting en ontdek hoe wij jouw omgeving kunnen transformeren met groen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen maken we jouw interieur groener, gezonder en mooier.