+31(0) 40 244 11 22
9.4

De voordelen van een planten divider

  • Een esthetisch mooi product dat door de verplaatsbaarheid zorgt voor een speelse en functionele herindeling van de ruimte.
  • De plantendivider draagt bij aan geluidsdemping
  • Er is geen pomp en elektriciteit nodig
  • Door het aanwezige waterreservoir wordt verspilling van water voorkomen

 

 

een groene wand als divider

Werking van de planten divider

De planten divider kan op wieltjes staan, waardoor de divider verrijdbaar is en je dus op een speelse wijze, afhankelijk van de behoefte, de (werk) ruimte steeds een andere functie kan geven. In de planten divider is een waterreservoir ingebouwd. Hierdoor is er geen stroom nodig om de planten van water te voorzien. Eén keer per vier tot zes weken wordt het waterreservoir bijgevuld. Tussentijds is bewatering dus niet aan de orde! Het onderhoud van de planten en bijvullen van het reservoir kan worden opgenomen in het 4-wekelijkse onderhoud programma.

 

onderhoud uitbesteden

bekijk onze groene roomdividers

Een groene plantendivider, ook wel een groene scheidingswand genoemd, is een uitstekende manier om een ruimte op te delen en tegelijkertijd de voordelen van groen in huis of op kantoor te halen. Check de brochure voor de voordelen van een groene plantendivider.

Een groene plantendivider biedt talloze voordelen, waaronder het creëren van een aangename en gezonde leef- of werkomgeving met een vleugje natuurlijke schoonheid.

naar de brochure

Beleef het zelf!

Uiteraard maken wijzelf ook gebruik van een planten divider. Ben je benieuwd hoe deze ook bij ons de ruimte op een speelse wijze steeds een nieuw karakter geeft? Je bent van harte welkom om de planten divider in onze showroom te bewonderen.

Kom eens langs in de showroom
Mike van Strijp
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.