+31(0) 40 244 11 22
9.4

Groots in Groen

De Klerk is een familiebedrijf. En dat zie je terug aan heel veel aspecten binnen ons bedrijf!

We zijn in 1950 ontstaan als een lokale bloemist. In de jaren '70 en '80 groeide de vraag naar interieurbeplanting binnen kantooromgevingen enorm. Wij zijn ons daar in gaan verdiepen en onze kennis werd dermate gewaardeerd dat dit een steeds groter aandeel kreeg binnen het bedrijf. De rol als lokale en regionale specialist op het gebied van bloemsierkunst hebben we behouden tot begin 2023. Toen hebben we besloten daarmee te stoppen en ons alleen nog maar te focussen op interieurbeplanting, het onderhoud ervan en kerstdecoraties. 

Het is onze missie om dé specialist te zijn op het gebied van interieurbeplanting binnen Nederland en België. We werken grotendeels voor de zakelijke markt, maar ook als particulier ben je van harte welkom. Wij willen een betrouwbare, klantgerichte en duurzame partner zijn die waarde toevoegt door middel van ons advies, creativiteit en vakkennis. 

De afgelopen jaren zijn er meerdere organisaties uit de interieurbeplantingsbranche overgenomen door De Klerk: Florabiz uit Barendrecht, Aspasia Interieurbeplanting uit Tilburg, Plant Invest uit Dordrecht, Indoor Plant Services uit Harmelen en Greencare uit Heeze. Dit heeft geleid tot een nog betere (landelijke) dekking, spreiding en is er veel kennis toegevoegd aan onze organisatie.

Advies op locatie nodig?

ambitieus familiebedrijf

We zijn een ambitieus familiebedrijf dat de mentaliteit van hard werken van de vorige generatie weet door te voeren naar een succesvolle onderneming van deze tijd. Vanuit gelijkwaardige samenwerking bieden we klanten creatieve oplossingen en onafhankelijk advies aan. De medewerkers van De Klerk zijn stuk voor stuk professionals die in staat zijn om in mogelijkheden te denken, veilig te werken en een open werkhouding hebben. Zowel naar buiten (de klant) als naar binnen (de organisatie).  

We hechten veel waarde aan creativiteit, kwaliteit, onafhankelijk denken en handelen. De Klerk garandeert een hecht team te hebben aan collega’s, een team dat elkaar helpt en met elkaar meedenkt als dat nodig is. Ook kun je binnen De Klerk je carrière een impuls geven en jezelf ontwikkelen. Dat kan door middel van het volgen van een cursus of het maken van een nieuwe stap binnen ons bedrijf in een andere functie. We zijn er trots op dat we meerdere voorbeelden hiervan hebben in ons team.

kom in contact