+31(0) 40 244 11 22
9.4

beschrijving project

Directeur Jos over dit project

In samenwerking met INinterieurs – waarmee we ook op andere locaties in Videolab te Eindhoven hebben samengewerkt – hebben we met de biophilic design gedachte, dit prachtige kantoor van FOUR-D ingericht. Een iconische plek in Eindhoven, met veel lichtinval en dus volop mogelijkheden voor interieurbeplanting.

Qua variatie aan beplanting hebben we zodoende gekozen voor een groot spectrum aan verschillende soorten groen. Op basis van de huisstijl zijn de plantenbakken uitgekozen en is ook daar veel variatie waarneembaar aan kleuren.

Het pronkstuk tot slot is de groene wand. Volgens een speciaal ontworpen design en opstelling, zijn de plantenbakken vakkundig geplaatst. De kleur van de plantenbakken sluit naadloos aan, maar is tevens contrasterend op de muur waardoor het groen er nog meer uitspringt. Ook hier is er gekozen voor junglemix aan beplanting, met zowel hangplanten als reguliere beplanting. De Klerk heeft daarnaast ook de speciale groeilampen geleverd en gefaciliteerd, waardoor de beplanting niet alleen goed wordt uitgelicht tegen de muur, maar ook erg goed kan (door)groeien. 

De Klerk is op dit project ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de beplanting.